Ηράκλειο: Πιάστηκαν στα χέρια αδερφές και ανιψιά - Έσπασαν γλάστρες και ξεσήκωσαν τη γειτονιά

Κρήτη
Ηράκλειο: Πιάστηκαν στα χέρια αδερφές και ανιψιά - Έσπασαν γλάστρες και ξεσήκωσαν τη γειτονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο αδερφές αλληλομηνύθηκαν, ωστόσο συνελήφθησαν τόσο αυτές όσο και η ανιψιά, καθώς η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουλίου, σε γειτονιά του Ηρακλείου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο αδερφές και μια ανιψιά οι οποίες διαμένουν σε διπλανές οικείες και έχουν κοινή αυλή, ενεπλάκησαν σε καυγά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ειδικότερα, οι γυναίκες 63, 60 και 38 ετών φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια, έσπασαν γλάστρες, όπου τα κομμάτια τούς προκάλεσαν εκδορές, ενώ η μία αδελφή χτύπησε την άλλη με καλάμι.

Η πλευρά της 60χρονης γυναίκας υποστηρίζει στο neakriti.gr οτι η 60χρονη είχε μόλις επιστρέψει απο χημειοθεραπεία στο σπίτι της συνοδευόμενη από την 38χρονη κόρης της, όταν η 63χρονη αδερφή της τους επιτέθηκε με ένα καλάμι. Η 38χρονη κόρη προσπάθησε να απομακρύνει τη μητέρα της απο την αδερφή της, 

Οι δύο αδερφές αλληλομηνύθηκαν, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνελήφθησαν τόσο αυτές όσο και η 38χρονη κόρη, καθώς η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα. Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για απλή ενδοοικογενειακή βλάβη, απειλή και φθορά, ενώ η δίκη αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News