Νέα κτηνωδία στο Ηράκλειο: Σκότωσαν με καραμπίνα δύο σκυλιά μέσα σε αυλή (βίντεο)

Κρήτη
Νέα κτηνωδία στο Ηράκλειο: Σκότωσαν με καραμπίνα δύο σκυλιά μέσα σε αυλή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας - Αδίστακτο και επικίνδυνο χαρακτηρίζουν τον κακοποιό οι αρχές

Αδιανόητη κτηνωδία που προκάλεσε οργή και αποστροφή αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 16 Ιουλίου, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο.

Άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία και κυριολεκτικά εκτέλεσαν δυο μικρόσωμα σκυλιά με καραμπίνα.

Το έγκλημα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων που άκουσαν τους πυροβολισμούς έγινε με το φως της ημέρας, λίγα λεπτά από τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έφυγε για να επισκεφθεί μια φίλης, το διάστημα από 19.20 έως 19.50.

Η ιδιοκτήτρια επέστρεψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της για να βρεθεί μπροστά στο αποτρόπαιο θέματα. Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την αστυνομία.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα της αστυνομίας για το πώς ο δράστης απέκτησε πρόσβαση στο σπίτι και πως εκτέλεσε τα δύο σκυλάκια είναι φρικιαστικά.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού να αναφέρει ότι ο δράστης λύγισε τα σύρματα του φράκτη και εν συνεχεία τον παραβίασε, αφαιρώντας μετά με καραμπίνα αφαίρεσε την ζωή των δύο σκυλιών.

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε νεκροτομή και στα δύο σκυλιά ενώ η αστυνομία σαρώνει την περιοχή αναζητώντας υλικό από κάμερες, με τις αρχές να χαρακτηρίζουν τον δράστη αδίστακτο και επικίνδυνο.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται αυτή την στιγμή ως πιθανότερα, η προοπτική της διάρρηξης ή η εξόντωση των σκυλιών ως αυτοσκοπός.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μάρβη Κουκουναράκη στο Facebook:

Εσύ που θεωρείς τη ζωή σου σημαντικότερη από τη ζωή των άλλων,

Εσύ που θεωρείς μαγκιά να μπαίνεις σε ξένα χωράφια για να ταίσεις τα ζώα σου αλλά δεν ανέχεσαι να βρεθεί στο δρόμο σου ένας σκύλος και να ταράξει την ηρεμία του κοπαδιού σου,

Εσύ που σημαδεύεις το θήραμα σου και δεν το πετυχαίνεις γιατί ο σκύλος μου, γαύγισε,

Εσύ που επιλέγεις να σημαδέψεις με την καραμπίνα τα σκυλιά μου σκαρφαλώνοντας σε ένα τοίχο 2 μέτρων για να προφυλακτείς

Εσύ που έρχεσαι 7 η ώρα το απόγευμα, στο σπίτι μου φορτωμένος με φυσίγγια και αδειάζεις την καραμπίνα σου στα κορμάκια δυο μικρόσωμων σκύλων

Εσύ που επέλεξες αυτόν το τρόπο να τα σκοτώσεις, για να έχεις τη χαρά να ζήσεις όλη τη διαδικασία "σκαρφαλώνεις, σημαδεύεις, πατάς σκανδάλη, το βλέπεις να πέφτει, ξαναρίχνεις, ξαναρίχνεις, νιωθεις υπερδύναμος, νιώθεις Θεός, λες και μια βρισιά, κάνεις ένα σάλτο και φεύγεις.

Εσύ που δεν νοιάστηκες αν υπήρχαν στην αυλή και άνθρωποι ή παιδιά εκτός από τα σκυλιά μου

Εσύ που τώρα περηφανεύεσαι στο σινάφι σου ότι είσαι γνήσιο αρσενικό

Εσύ που μαγάρισες τον τόπο και δίνεις το παράδειγμα και σε άλλους σαν εσένα

Θέλω να σου πω πως είσαι ένα ΛΑΘΟΣ της φύσης.

Το Σάββατο στις 7:30μμ έφυγαν δύο ψυχές που η ζωή τους ξεκίνησε σε λάσπες και νερά, συναντηθήκαμε σε μια στροφή, ταιριάξαμε τις ζωές μας και ζήσαμε την υπέρτατη αξία της οικογένειας, το μοίρασμα, την αγκαλιά, την ίδια κουβέρτα να κουρνιάσουμε, το ίδιο σπιτικό φαγητό.

Δημόσια λέω μόνο αυτά που ίσως παρακινήσουν κάποιους να βοηθήσουν για να ξεμαγαρίσουμε από τα ανθρώπινα μιάσματα.

Τα υπόλοιπα θα τα πω στη Μπέμπα και τον Αρη μου πάνω από το χώμα που τώρα τα σκεπάζει...

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News