Κακουργηματική δίωξη στον 33χρονο που έπεσε στο «δόκανο» της ΕΛ.ΑΣ. με κοκαϊνη, LSD και χασίς

Κρήτη
Κακουργηματική δίωξη στον 33χρονο που έπεσε στο «δόκανο» της ΕΛ.ΑΣ. με κοκαϊνη, LSD και χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» την οικία του ημεδαπού, βρίσκοντας 1329 γραμμάρια χασίς, 30,3 γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά και 7 χιλιοστόλιτρα (ml) LSD σε υγρή μορφή

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου σε έναν 33χρονο Κρητικό, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Πελαγίας Ηρακλείου. 

Μετά τη σύλληψή του, ο 33χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του κακουργηματική ποινική δίωξη, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για να απολογηθεί. Ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε 48ωρη προθεσμία και αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια για να απολογηθεί, μεθαύριο Πέμπτη, το μεσημέρι. 

Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 33χρονος κατηγορούμενος φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για άλλου είδους πράξεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, το προηγούμενο διάστημα η Αστυνομία φέρεται να είχε βάλει στο «μικροσκόπιό» της τις κινήσεις του 33χρονου

Τελικά, μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που είχαν περιέλθει υπόψη των στελεχών της Δίωξης Ναρκωτικών, έλαβε χώρα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και έρευνα στην οικία του 33χρονου, χθες Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, το βράδυ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., έγινε αρχικά έλεγχος στον 33χρονο Κρητικό. 

Αμέσως μετά, ακολούθησε «έφοδος» στο σπίτι του 33χρονου: Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» την οικία του ημεδαπού, βρίσκοντας 1329 γραμμάρια χασίς, 30,3 γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά και 7  χιλιοστόλιτρα (ml)  LSD  σε υγρή μορφή.

Εντοπίστηκαν ακόμη τρεις ζυγαριές ακριβείας, το ποσό των 875 ευρώ που φέρεται να προήλθε «από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών» κι ένα κινητό τηλέφωνο. Σημειώνεται ότι όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές.

(φωτογραφία Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News