Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

«Δράσις Αγάπης»: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στις14 Σεπτεμβρίου από τον ιεραποστολικό σύλλογο

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022, 8:30 μμ, Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

«Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022» Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» με την είσοδο να είναι ελεύθερη

Ο φιλανθρωπικός, ιεραποστολικός σύλλογος «Δράσις Αγάπης» και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022» .

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.Κ.Ε.Η.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και όσοι επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν ένα συμβολικό ποσό σε κουμπαρά που θα υπάρχει στο κηποθέατρο κατά τη διάρκεια της.

Η εκδήλωση «Στα μονοπάτια της ορθοδοξίας και της παράδοσης 2022» περιλαμβάνει:

  • Σκοπούς και τραγούδια της Κρήτης , από τo σπουδαίο εκφραστή της κρητικής παράδοσης Βασίλη Σταυρακάκη και τους μουσικούς του.
  • Χορευτική παράσταση , από τον Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρος & Μανώλης Χνάρης.
  • Τραγούδια από την Ορχήστρα Μικρασιατών Μεγάλου Κάστρου που θα μας ταξιδέψουν, σε ανάμνηση των εκατό χρόνων από το έπος της Μικρασίας. Θα θυμηθούμε , θα τιμήσουμε και θα διδαχθούμε μαζί τους.

Με φόντο μια όμορφη & νοσταλγική βραδιά , σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης είναι να συμβάλει στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου .

Οι δράσεις του συλλόγου που λαμβάνουν χώρα τόσο στη χώρα μας όσο και στη δοκιμαζόμενη Αφρική έχουν ως στόχο:

  • Να συμβάλουν στο ιεραποστολικό έργο, στηρίζοντας τα Ελληνικά Ορθόδοξα
  • Μοναστήρια στην Αφρική .
  • Να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας να ζουν με αξιοπρέπεια και ίσα δικαιώματα με κριτήριο την αγάπη , την ευαισθησία , την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
  • Να χαρίσουν λίγο φως στο σκοτάδι της καθημερινότητας τους.
  • Τη μουσικοχορευτική εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει η Ελένη Σελούντου

Προσκλήσεις θα διατίθενται από την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου (εργάσιμες ημέρες 17:00- 21:00) ,στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης (εργάσιμες ημέρες 10:00-14:00 & 18:00-21:00) και στο κτίριο της Περιφέρειας, κεντρική είσοδος (εργάσιμες ημέρες 09:00-14:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια