«Βουλιάζει» η Χερσόνησος από «μαϊμού» προϊόντα - Νέα σύλληψη για πάνω απο 2.000 απομιμήσεις

Κρήτη
«Βουλιάζει» η Χερσόνησος από «μαϊμού» προϊόντα - Νέα σύλληψη για πάνω απο 2.000 απομιμήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από 43.000 το σύνολο των «μαϊμού» προϊόντων που έχει εντοπίσει η ΕΛΑΣ το προηγούμενο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου - Χωρίς σταματημό συνεχίζεται το «κυνήγι» των Αρχών

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται το «κυνήγι» των Αρχών, με στόχο την καταπολέμηση του «παρεμπορίου» και της πώλησης προϊόντων... «μαϊμού», στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Χθες Τρίτη 12 Ιουλίου οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν άνδρα, ο οποίος πουλούσε απομιμητικά προϊόντα στο κατάστημά του στη Χερσόνησο. Ειδικότερα, κλιμάκιο της αστυνομίας πραγματοποίησε ελέγχους σε κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.256 προϊόντα απομίμησης τα οποία αφορούν σε υποδήματα, είδη ρουχισμού, τσάντες, αξεσουάρ κ.λ.π, που έφεραν πλαστά σήματα που ομοιάζουν με σήματα επωνύμων εταιριών.

Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ έπεσε ένας 45χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων και πλαστογραφία. Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο κατ’ εφαρμογή σχετικής νομοθεσίας, 8.000 Ευρώ.

Το συνολικό ύψος της οικονομικής ζημιάς σε βάρος των δικαιούχων των εμπορικών σημάτων ανέρχεται στο ποσό των 293.187 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News