Κρήτη: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Λασίθι

Κρήτη
Κρήτη: Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μπαράζ συλλήψεων προχώρησε η ΕΛΑΣ την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 στην Κρήτη, για παραβάσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά

Σε μπαράζ συλλήψεων προχώρησε η ΕΛΑΣ την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 στην Κρήτη, για παραβάσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Ειδικότερα, δυο άνδρες συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποίησαν έλεγχο στους αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια του όποιου βρήκαν και κατάσχεσαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα κεταμίνης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου

Παράλληλα χθές το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελήφθη ένας κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Έπεται από έρευνα στην οικία του ημεδαπού, βρέθηκαν να καλλιεργούνται και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Τέλος, στο Λασίθι και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Σητείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News