Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε στο λιμάνι κινητοποιώντας ΕΚΑΒ και Λιμενικό

Κρήτη
Ηράκλειο: Άνδρας έπεσε στο λιμάνι κινητοποιώντας ΕΚΑΒ και Λιμενικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτομο «βούτηξε» στο λιμάνι κινητοποιώντας ΕΚΑΒ και Λιμενικό

Παραλίγο τραγωδία στο ενετικό λιμάνι, αργά το βράδυ της Πέμπτης, 30 Ιουνίου, καθώς σε μικρή απόσταση από τον φάρο νεαρός άνδρας έπεσε στο νερό.

Ο νεαρός άνδρας, που βρέθηκε στο νερό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σύμφωνα με πληροφορίες καλούσε σε βοήθεια. Λίγα μέτρα πιο μπροστά ένας περιπατητής άκουσε τον ήχο του νερού από την πτώση και τις κραυγές του νεαρού άνδρα, που καλούσε σε βοήθεια.

Ο ίδιος έσπευσε στο σημείο υποδεικνύοντάς του τι να κάνει ώστε να μπορέσει να κρατηθεί και να μην βουλιάξει, καθώς σύμφωνα με μαρτυρία του, δεν γνώριζε κολύμπι ο νεαρός. Ο περιπατητής κάλεσε άμεσα σε βοήθεια το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ, ενώ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο σημείο.

Για είκοσι περίπου λεπτά ο νεαρός πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια και να μην βουλιάξει, σε εκείνο το διάστημα έφτασαν στο σημείο άνδρες του Λιμενικού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου έβγαλαν στην στεριά το άνδρα δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες.

Ο κ. Γεώργιος Παπουτσάκης, ήταν ο άνθρωπος που κάλεσε σε βοήθεια και μιλώντας στο neakriti.gr εξέφρασε την αγανάκτησή του, αναφέροντας ότι θα έπρεπε να παρθούν μέτρα προστασίας, ώστε να μην κινδυνεύει ο κόσμος να βρεθεί μέσα στο νερό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News