Πυροβολισμοί στην Λ. 62 Μαρτύρων: Γνωστός των αρχών ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου

Κρήτη
Πυροβολισμοί στην Λ. 62 Μαρτύρων: Γνωστός των αρχών ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 33χρονου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνώριμος στις Αρχές και έχει τελέσει διάφορες παραβάσεις και αδικήματα στο παρελθόν

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τους πυροβολισμούς στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, της Τετάρτης, 22 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε ένας 33χρονος ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τρεις φορές στο πόδι έναν 38χρονο άνδρα Ρουμανικής υπηκοότητας, μετά απο καυγά σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία σε βάρος του 33χρονου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνώριμος στις Αρχές και έχει τελέσει διάφορες παραβάσεις και αδικήματα στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης, 22 Ιουνίου σε έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης την Λεωφόρο 62 Μαρτύρων ένας 38χρονος άνδρας, Ρουμανικής υπηκοότητας, ο οποίος οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε έντονα με τον άλλο οδηγό.

Το περιστατικό σημειώθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ενώ οι δύο οδηγοί κινούνταν επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων. Προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, με τον καυγά να έχει διάρκεια αρκετών λεπτών και τους άνδρες να κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας από την Ρουμανία επιτέθηκε στον άλλο άνδρα ο οποίος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε τρεις φορές, πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο και γίνει «καπνός».

Ο 38χρονος Ρουμάνος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με 6 διαμπερή τραύματα στα πόδια.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News