Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συνελήφθη 35χρονος για άγρα πελατών - Πήρε το βανάκι και «ψάρευε» τουρίστες

Κρήτη
Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συνελήφθη 35χρονος για άγρα πελατών - Πήρε το βανάκι και «ψάρευε» τουρίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 35χρονος είχε πάρει ένα βανάκι το οποίο άνηκε σε τουριστικό γραφείο, χωρίς να έχει κάποιο σχετικό σύμφωνο ή άδεια για να μεταφέρει πελάτες

Συνελήφθη ένας άνδρας στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, για άγρα πελατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είχε πάρει ένα βανάκι το οποίο άνηκε σε τουριστικό γραφείο, χωρίς να έχει κάποιο σχετικό σύμφωνο ή άδεια για να μεταφέρει πελάτες.

Ο άνδρας, επιχείρησε να μεταφέρει εννέα τουρίστες στο τουριστικό τους κατάλυμα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί του ΑΤ Αερολιμένα να του «περνούν» χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες, αναστάτωση προκλήθηκε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου την νύχτα της Πέμπτης 23 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκε έλεγχος της τροχαίας σε ταξί, για άγρα πελατών από οδηγούς που δεν ακολουθούν την σειρά τους στη πιάτσα.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας πλησίασαν έναν οδηγό προκειμένου να του κάνουν έλεγχο. Ο 66χρονος οδηγός, έβαλε τις φωνές και μπήκε στο ταξί προκειμένου να φύγει. Μια αστυνομικός έβαλε το χέρι της στο τζάμι προσπαθώντας να τον αποτρέψει, και αυτός έκλεισε το παράθυρο μαγγώνοντας της το χέρι.

Ωστόσο ο οδηγός ταξί δεν σταμάτησε εκεί, καθώς φεύγοντας παρέσυρε έναν αστυνομικό, τραυματίζοντας του το  αριστερό πόδι. Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τελικά, ο οδηγός, συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, άγρα πελατών και υποκλοπή έργου.

Φωτογραφία αρχείου Rawpixel

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News