Ηράκλειο

Οδηγοί ταξί για την παράσυρση αστυνομικού: «Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας»

Σε ανακοίνωση προέβη ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στον αερολιμένα Ηρακλείου

Με ανακοίνωσή τους οι οδηγοί ταξί και με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όταν αστυνομικοί της τροχαίας πλησίασαν έναν οδηγό προκειμένου να του κάνουν έλεγχο και εκείνος βάζοντας τις φωνές μπήκε στο ταξί προκειμένου να φύγει, ενώ φεύγοντας παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό στο πόδι. καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφή βίας είτε φραστική είτε σωματική

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Το περιστατικό που έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου, θα το χαρακτηρίζαμε μεμονωμένο, ατυχές και σίγουρα μας λυπεί. Σε καμία περίπτωση, δεν αντιπροσωπεύει τον κλάδο και τον επαγγελματία οδηγό ταξί.

Με γνώμονα την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθημερινά οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη των παραπάνω στόχων. Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή, η ελληνική αστυνομία, που καταβάλει τα μέγιστα για να επιτευχθούν όλα αυτά, και ακόμα περισσότερο στην πάταξη της τεράστιας κι υποκλοπής μεταφορικού έργου, οι σχέσεις κι η συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου μας και της Αστυνομίας είναι στο καλύτερο επίπεδο.

Από την άλλη μεριά, παρουσιάζονται φαινόμενα από συναδέλφους, που αμβλύνουν και δεν βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών μας. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας, είτε φραστική, είτε σωματική. Ο κλάδος των ταξί δεν χωράει τραμπουκισμούς ούτε ανθρώπους που δεν σέβονται πρωτίστως τους εαυτούς τους και κατ’ επέκταση το κοινωνικό σύνολο.

Κλείνοντας, να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στους αστυνομικούς που ενεπλάκη στο συμβάν και άμεση επιστροφή στα καθήκοντα τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια