Ηράκλειο: Χειροπέδες σε οδηγό που φέρεται να παρέσυρε εσκεμμένα γυναίκα

Κρήτη
Ηράκλειο: Χειροπέδες σε οδηγό που φέρεται να παρέσυρε εσκεμμένα γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και και τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή, ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Εξιχνιάστηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου από το ΑΤ Μαλεβιζίου υπόθεση πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Το περιστατικό συνέβη 25 Μαΐου σε περιοχή της Αμμουδάρας, όταν άγνωστος άνδρας εισήλθε σε οικία αλλοδαπού ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια και προσέτρεξαν οι δύο αλλοδαποί γείτονες του (άντρας και γυναίκα). Όταν έφτασαν, ο άγνωστος δράστης προκάλεσε σωματικές βλάβες στον άντρα με κατσαβίδι και στη συνέχεια παρέσυρε με το όχημά του, την γυναίκα που τον καταδίωξε, τραυματίζοντας και εγκαταλείποντας την.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και και τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή, προέκυψε ότι ο 43χρονος αλλοδαπός άντρας είναι δράστης των εν λόγω πράξεων και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι και συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News