Ηράκλειο: Ορισμός νέας αντιδημάρχου με προεκλογικό «άρωμα»

Κρήτη
Ηράκλειο: Ορισμός νέας αντιδημάρχου με προεκλογικό «άρωμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξιοποίηση τεσσάρων προσώπων από μια μικρή παράταξη του Δήμου Ηρακλείου ερμηνεύεται ως στενός εναγκαλισμός εν όψει των εθνικών εκλογών

Όλο και πιο σφιχτός γίνεται ο εναγκαλισμός της δημοτικής αρχής Ηρακλείου και της συνεργαζόμενης παράταξης «Ηράκλειο για όλους» αφού ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, δείχνοντας την ιδιαίτερη προτίμησή του, εν όψει και της υποψηφιότητας του υιού του στις εθνικές εκλογές, προχώρησε στον ορισμό ενός ακόμη προσώπου από την παράταξη στη θέση Αντιδημάρχου.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Ηρακλείου σήμερα το πρωί η Δέσποινα Συγγελάκη αναλαμβάνει θέση αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Νεολαίας καθώς και Οργάνωσης Ολοκληρωμένης, Διαχείρισης Επιπτώσεων Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης. Η θέση στην εν λόγω αντιδημαρχία σύμφωνα με την απόφαση δημάρχου με αριθμ. πρωτ. 58243/24-06-2022 είναι άμισθη και η θητεία θα είναι από 27 Ιουνίου αρχόμενης φέτος ως τις 26 Ιουνίου του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Συγγελάκη εισήλθε προσφάτως στο Δημοτικό Συμβούλιο με δικαστική απόφαση κερδίζοντας ένσταση που είχε καταθέσει αμέσως μετά τις εκλογές σε βάρος συνυποψηφίου της από την ίδια παράταξη.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή έχει ήδη αξιοποιήσει ακόμη δύο πρόσωπα σε θέσεις αντιδημάρχων, τους κ.κ. Γ. Σισαμάκη και Αντ. Περυσινάκη, ενώ έχει ήδη προχωρήσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου και στην πρόσληψη ειδικής συμβούλου προσώπου της ίδια παράταξης η οποία ωστόσο δεν κατόρθωσε να εκλεγεί.

Η αξιοποίηση τεσσάρων προσώπων από μια μικρή παράταξη του Δήμου Ηρακλείου ερμηνεύεται ως στενός εναγκαλισμός εν όψει των εθνικών εκλογών και της προαναφερόμενης υποψηφιότητας με το ΚΙΝΑΛ. Εξάλλου από το ΚΙΝΑΛ έχουν αξιοποιηθεί σε θέσεις ειδικών συμβούλων και άλλα πρόσωπα από τον Δήμαρχο Ηρακλείου προφανώς σε μια προσπάθεια συσπείρωσης προσώπων γύρω από τη συγγενική του υποψηφιότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News