Ηράκλειο: Στη φυλακή Κρητικός για «μίνι» καλλιέργεια κάνναβης με 34 δενδρύλλια

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Στη φυλακή Κρητικός για «μίνι» καλλιέργεια κάνναβης με 34 δενδρύλλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου ένας συντοπίτης μας, ο οποίος φέρεται να προέβη στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 48χρονος φέρεται να καλλιεργούσε 34 χασισόδεντρα σε αγροτική περιοχή του νομού Ηρακλείου.

Ο 48χρονος έγινε «τσακωτός» χθες, Τετάρτη, από την Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε - και κατάσχεσε - μια ζυγαριά ακριβείας κι ένα όπλο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή καλλιέργειας, σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, παραπέμφθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε χρήστης κάνναβης κι ότι καλλιεργούσε τα δενδρύλλια για αποκλειστικά δική του χρήση.

Μετά το πέρας της απολογίας του, ο 48χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News