Κρήτη: Τρεις καταγγελίες βιασμού μέσα σε λίγες μέρες στα Μάλια

Κρήτη
Κρήτη: Τρεις καταγγελίες βιασμού μέσα σε λίγες μέρες στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε διάστημα μερικών μόνο ημερών έχουν γίνει τρεις καταγγελίες για αδικήματα σεξουαλικής φύσης που φέρονται να έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή Χερσονήσου -Μαλίων- Σταλίδας

Μια ακόμη καταγγελία για αδίκημα σεξουαλική φύσης έλαβε χώρα σε περιοχή της Σταλίδας τη Δευτέρα 20 Ιουνίου. Μια 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ένας 23χρονος προσπάθησε να την βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 23χρονος, με τον οποίο συνομιλούσε μέσω διαδικτύου το προηγούμενο διάστημα, επιχείρησε να τη βιάσει, την ώρα που βρίσκονταν οι δυο τους μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 16χρονη κι ο νεαρός αντάλλαζαν το προηγούμενο διάστημα πολύ συχνά μηνύματα και κάποια στιγμή αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά.

Δείτε ακόμη:

⇒ Σταλίδα: Ελεύθερος ο 23χρονος που καταγγέλθηκε για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Ωστόσο, το ραντεβού δεν πήγε καλά. Όπως φέρεται να κατήγγειλε η ανήλικη, ο νεαρός φέρεται να αποπειράθηκε να τη βιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η ίδια κατάφερε να του ξεφύγει και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, κατήγγειλε τον 23χρονο.

Ο νεαρός απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε σθεναρά την κατηγορία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν επιχείρησε να βιάσει την ανήλικη.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Υπόθεση βιασμού 34χρονης Βρετανίδας από τον πατέρα της

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, μια 34χρονη Βρετανίδα, η οποία παραθέριζε μαζί με τον πατέρα της στα Μάλια Ηρακλείου, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άνδρα. Μερικές ώρες αργότερα, η Αστυνομία περνούσε χειροπέδες στον πατέρα τής καταγγέλλουσας! Ο συλληφθείς αρνήθηκε εξαρχής την αποτρόπαια πράξη που του αποδόθηκε, υποστηρίζοντας ότι επουδενί δε θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη του.

Η ίδια η 34χρονη ισχυρίστηκε ότι αποκλείεται ο άνδρας που τη βίασε να ήταν ο ίδιος ο πατέρας της και από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, την προηγούμενη εβδομάδα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η γυναίκα, μιλώντας προ ημερών στη βρετανική “Daily Mail” ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι 100% βέβαιη ότι τα στοιχεία από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τα δείγματα DNA που συλλέχθηκαν από την ίδια και τον πατέρα της θα τον απαλλάξουν».

Όπως αναφέρεται στο διαδικτυακό δημοσίευμα του εν λόγω βρετανικού Μέσου, η 34χρονη «κατηγόρησε τους αστυνομικούς ότι επέτρεψαν στον βιαστή της να “περιφέρεται ελεύθερος”, την ώρα που o πατέρας της κατηγορείται αδίκως για τη σε βάρος της επίθεση».

Τουρίστρια κατήγγειλε μασέρ για ασελγείς πράξεις

Πριν από μερικές ημέρες, μια 35χρονη Ολλανδή, που είχε καταλύσει μαζί με τον σύζυγό της σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου και των Μαλίων, κατήγγειλε έναν μασέρ ότι προέβη σε άσεμνες σε βάρος της κινήσεις, εντός ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο μασέρ συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη. Κατόπιν, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια να απολογηθεί. Ωστόσο, πριν την απολογία του κατηγορουμένου, η καταγγέλλουσα μετέβη εκ νέου στα Δικαστήρια, όπου κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι παρεξήγησε τις κινήσεις του μασέρ. Μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο μασέρ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News