Σταλίδα: Σήμερα απολογείται ο 23χρονος για την απόπειρα βιασμού ανήλικης - Αρνείται τις κατηγορίες

Κρήτη
Σταλίδα: Σήμερα απολογείται ο 23χρονος για την απόπειρα βιασμού ανήλικης - Αρνείται τις κατηγορίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανήλικη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 23χρονος, με τον οποίο συνομιλούσε μέσω διαδικτύου το προηγούμενο διάστημα, επιχείρησε να τη βιάσει, την ώρα που βρίσκονταν οι δυο τους μέσα στο αυτοκίνητό του

Ακόμη μία καταγγελία για αδίκημα σεξουαλικής φύσης έφτασε στις Αρχές: Μια 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ένας 23χρονος προσπάθησε να τη βιάσει, σε περιοχή της Σταλίδας. Ο νεαρός, ο οποίος αρνείται σθεναρά την κατηγορία, έθεσε εαυτόν στις Αρχές από μόνος του, καθώς παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. όταν πληροφορήθηκε ότι έγινε καταγγελία σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι.

Ας σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα μερικών μόνο ημερών έχουν γίνει τρεις καταγγελίες για αδικήματα σεξουαλικής φύσης που φέρονται να έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή Χερσονήσου -Μαλίων- Σταλίδας. Πριν από περίπου δέκα ημέρες, μια 34χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άνδρα στα Μάλια, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει μερικές ώρες αργότερα τον... πατέρα της, ο οποίος - παρά το ότι αρνήθηκε τις κατηγορίες - κρίθηκε προφυλακιστέος.

Εξάλλου, πριν από λίγες μέρες, μια 35χρονη Ολλανδή κατήγγειλε έναν μασέρ ότι προέβη σε άσεμνες κινήσεις σε βάρος της, στο πλαίσιο υπηρεσιών μασάζ που προσφέρει το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει μαζί με τον σύζυγό της στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Χερσονήσου. Ο μασέρ αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο, αφού νωρίτερα η 35χρονη κατέθεσε στις Αρχές... «μαζεύοντας» τα όσα είχε καταγγείλει αρχικά στην Αστυνομία.

Όπως κατήγγειλε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου η 16χρονη, ένας νεαρός 23 ετών φέρεται να επιχείρησε να τη βιάσει, σε περιοχή της Σταλίδας. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 23χρονος, με τον οποίο συνομιλούσε μέσω διαδικτύου το προηγούμενο διάστημα, επιχείρησε να τη βιάσει, την ώρα που βρίσκονταν οι δυο τους μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 16χρονη κι ο νεαρός αντάλλαζαν το προηγούμενο διάστημα πολύ συχνά μηνύματα και κάποια στιγμή αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά.

Ωστόσο, το ραντεβού δεν πήγε καλά. Όπως φέρεται να κατήγγειλε η ανήλικη, ο νεαρός φέρεται να αποπειράθηκε να τη βιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, η ίδια κατάφερε να του ξεφύγει και τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, κατήγγειλε τον 23χρονο.

Έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «ΝΚ», ο νεαρός έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών από μόνος του, καθώς παραδόθηκε στην Αστυνομία όταν πληροφορήθηκε ότι έγινε καταγγελία σε βάρος του. Ο 23χρονος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποστηρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να βιάσει την κοπέλα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός προσκόμισε στις Αρχές τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ανήλικη.

Ο 23χρονος άνδρας συνελήφθη και ασκήθηκε σε βάρος του από τον αρμόδιο εισαγγελέα ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού. Κατόπιν, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι.

Τρία περιστατικά στα Μάλια

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, μια 34χρονη Βρετανίδα, η οποία παραθέριζε μαζί με τον πατέρα της στα Μάλια Ηρακλείου, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άνδρα. Μερικές ώρες αργότερα, η Αστυνομία περνούσε χειροπέδες στον πατέρα τής καταγγέλλουσας. Ο συλληφθείς αρνήθηκε εξαρχής την αποτρόπαια πράξη που του αποδόθηκε, υποστηρίζοντας ότι επουδενί δε θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο στην κόρη του.

Η ίδια η 34χρονη ισχυρίστηκε ότι αποκλείεται ο άνδρας που τη βίασε να ήταν ο ίδιος ο πατέρας της και από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ηρακλείου, την προηγούμενη εβδομάδα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η γυναίκα, μιλώντας προ ημερών στη βρετανική “Daily Mail” ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι 100% βέβαιη ότι τα στοιχεία από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τα δείγματα DNA που συλλέχθηκαν από την ίδια και τον πατέρα της θα τον απαλλάξουν».

Όπως αναφέρεται στο διαδικτυακό δημοσίευμα του εν λόγω βρετανικού Μέσου, η 34χρονη «κατηγόρησε τους αστυνομικούς ότι επέτρεψαν στον βιαστή της να “περιφέρεται ελεύθερος”, την ώρα που o πατέρας της κατηγορείται αδίκως για τη σε βάρος της επίθεση».

Πριν από μερικές ημέρες, μια 35χρονη Ολλανδή, που είχε καταλύσει μαζί με τον σύζυγό της σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου και των Μαλίων, κατήγγειλε έναν μασέρ ότι προέβη σε άσεμνες σε βάρος της κινήσεις, εντός ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο μασέρ συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη. Κατόπιν, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια να απολογηθεί. Ωστόσο, πριν την απολογία του κατηγορουμένου, η καταγγέλλουσα μετέβη εκ νέου στα Δικαστήρια, όπου κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι παρεξήγησε τις κινήσεις του μασέρ. Μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο μασέρ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News