Ηράκλειο: Νέο Δ.Σ. στον Μουσικό Σύλλογο «Απόλλων»

Κρήτη
Ηράκλειο: Νέο Δ.Σ. στον Μουσικό Σύλλογο «Απόλλων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές στον Μουσικό Σύλλογο «Απόλλων» του Ηρακλείου - Ο Μουσικός Σύλλογος συνεχίζει τα 114 χρόνια ζωής του

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές στον Μουσικό Σύλλογο «Απόλλων» του Ηρακλείου, ενός από τους αρχαιότερους εν ενεργεία συλλόγους στην Κρήτη και στην χώρα με 114 χρόνια ζωής.

Πρόκειται για τον σύλλογο που έχει αφήσει διαχρονικά έντονο αποτύπωμα στα μουσικά και γενικά Πολιτιστικά δρώμενα στην πόλη του Ηρακλείου και που συνεχίζει να προσφέρει μέσα από συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς, θεσμικούς εκπροσώπους και τους πολιτιστικούς-καλλιτεχνικούς οργανισμούς, σωματεία, συλλόγους και καλλιτέχνες.

Την επιτυχή πορεία του συλλόγου εγγυώνται τα μέλη του Δ.Σ ,άνθρωποι που έχουν σπουδάσει και αγαπούν την μουσικη και τον συλλογο και που πήραν την σκυτάλη από τα προηγούμενα Δ.Σ,τα οποία άφησαν στους νεότερους σημαντικές παρακαταθήκες αλλα και μουσικά εξοπλισμό σε όργανα που αποτελούν περιουσία του συλλόγου και που εξυπηρετούν κοινωνικές ανάγκες.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, είναι:

Πρόεδρος επανεκλέχτηκε η Ιωάννα Γιάνναρη,οπως και η Αντιπρόεδρος Πέλα Κουγιουμτζάκη -Αλιφιεράκη,αλλα και η Γραμματέας Μαίρη Μαρκοπούλου.

Ταμίας εκλέχτηκε ο Κώστας Βαρβεράκης.

Τακτικά μέλη: Ρένα Παπαδάκη -Σκαλίδη, Μάνος Χριστοφακάκης,

Κοσμήτορας: Νίκος Ματζαπετάκης,

Αναπληρωματικό μέλος: Gian Andrea Paolo Garancini.

Εξελεγκτική Επιτροπή:

Έλενα Μανδαλενάκη

Πόπη Ανδρεαδάκη

Ευχαριστία Κουτεντάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News