Ηράκλειο

Ημέρα Καριέρας στο Ηράκλειο - Στην Κρήτη σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης (εικόνες)

Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό

Επί κρητικού εδάφους έφτασε σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, που θα δώσει το «παρών» στην 6η Ημέρα Καριέρας που διοργανώνεται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο ξενοδοχείο “Candia Maris” (Ανδρέα Παπανδρέου 72, Ηράκλειο - Γάζι).

Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 επιχειρήσεις με πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια