Ηράκλειο

Ημέρα Καριέρας στο Ηράκλειο - Στην Κρήτη ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζιδάκης

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Candia Maris το Σάββατο 18 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τι 18:00

Στην Κρήτη αναμένεται αύριο, Σάββατο 18 Ιουνίου, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζιδάκης με τον ίδιο να παρευρίσκεται στην 6η Ημέρα Καριέρας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και θα πραγματοποιηθεί αύριο στο ξενοδοχείο Candia Maris (Ανδρέα Παπανδρέου 72, Ηράκλειο – Γάζι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Μέχρι σήμερα, έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 επιχειρήσεις με πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-herakleion

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε  τον ιστότοπο www.oaed.gr

(φωτογραφία Pexels)

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια