Στο Ηράκλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης: Συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου Τριτέκνων

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης: Συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου Τριτέκνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, συζήτησε για τα προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών με τον πρόεδρο του συλλόγου Μ. Αχλαδιανάκη

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Μ. Αχλαδιανάκη και μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων του νομού.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε το νεόδμητο κτίριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία του Συλλόγου Τρίτεκνων Ηρακλείου, ενω σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο Δημογραφικό, χαρακτηρίζοντας το «μείζον εθνικό» θέμα.

Παράλληλα, ανέφερε πως στο διάστημα μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο – πρόταση που θα αφορά την στήριξη νέων ζευγαριών αλλά και τη στήριξη νέων επιστημόνων που έχουν φύγει στο εξωτερικό και πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Όπως τόνισε επίσης ο κ. Ανδρουλάκης μεγάλης σημασίας θέμα αναδεικνύεται το ζήτημα της «κοινωνικής κατοικίας», ειδικά για τα νέα ζευγάρια, για το οποίο τόσο η παρούσα όσο και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχουν κάνει το παραμικρό σε αντίθεση με τη συνολική ευρωπαϊκή πολιτική, ενώ ανέφερε πως στηρίζει τον θεσμό του Ολοήμερου σχολείου, με την προϋπόθεση ωστόσο να παρέχονται στα παιδιά με απόλυτο τρόπο η συμπληρωματική παιδεία και οι δραστηριότητες για τις οποίες τώρα τα ζευγάρια δαπανούν σημαντικά ποσά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News