Ηράκλειο: Δικογραφία σε δύο άτομα για μπαράζ κλοπών - Η «λεία» τους αγγίζει τις 80.000 ευρώ

Κρήτη
Ηράκλειο: Δικογραφία σε δύο άτομα για μπαράζ κλοπών - Η «λεία» τους αγγίζει τις 80.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 80.000 ευρώ - Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν 17 κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, με τη λεία τους να φτάνει τις 80.000 ευρώ. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο ένας αλλοδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο ως και τις 21 Μαΐου 2022, είχε διαπράξει 17 κλοπές σε οικίες και μια κλοπή οχήματος, ενώ σε μια περίπτωση κλοπής οικίας διενήργησε από κοινού με τον έτερο αλλοδαπό.

Συνολικά, αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 80.000 ευρώ καθώς και 20 χρυσές λίρες Αγγλίας, Γαλλίας και Ιταλίας και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα ιδιοκτήτη. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News