Ηράκλειο

ΣΜΓΣΗΝΗ: Πρόσκληση για την πλήρωση θέσεων στην εθελοντική ομάδα του

Ο Σύνδεσμος επισημαίνει την αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης κάθε ενεργού πολίτη που συμμερίζεται τους σκοπούς και τις δράσεις του, στο πλαίσιο μιας ισότιμης και δημιουργικής εθελοντικής συνεργασίας

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» απευθύνει πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενισχύσει την Ομάδα των Εθελοντικών του Δράσεων με αφορμή τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. 

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του, με βάση την προσφορά και τον εθελοντισμό, για τη στήριξη του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού», του Παιδικού Ξενώνα «Σπίτι των Αγγέλων» και της Γραμμής SOS 801-11-16000, ο Σύνδεσμος επισημαίνει την αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης κάθε ενεργού πολίτη που συμμερίζεται τους σκοπούς και τις δράσεις του, στο πλαίσιο μιας ισότιμης και δημιουργικής εθελοντικής συνεργασίας.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα-αίτηση που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου https://kakopoiisi.gr/volunteers/ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν (ώρες γραφείου 09:00 -17:00) στα τηλέφωνα του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου»: 2810 242121 και 6974 301 011, γραμμή SOS 801-11-16000.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια