Χερσόνησος: Τουρίστρια κατήγγειλε μασέρ για ασελγείς πράξεις - Συνελήφθη ο 47χρονος

Κρήτη
Χερσόνησος: Τουρίστρια κατήγγειλε μασέρ για ασελγείς πράξεις - Συνελήφθη ο 47χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μασέρ συνελήφθη και αναμένεται σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορούμενος για βιασμό

Σε καταγγελία εις βάρος ενός μασέρ για ασελγείς πράξεις, προχώρησε μια 34χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία όπου διαμένει σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Η 34χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα χθες Δευτέρα 13 Ιουνίου, όπου προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του 47χρονου άνδρα, Βουλγαρικής καταγωγής ο οποίος εργάζεται σε κέντρο αισθητικής εντός του ξενοδοχείου.

Η ίδια, ανέφερε ότι ενώ της έκανε μασάζ ο 47χρονος, την θώπευσε και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της. Ο μασέρ συνελήφθη και αναμένεται σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορούμενος για βιασμό.

Ειδικότερα, η τουρίστρια μόλις υποπτεύθηκε τις προθέσεις του μασέρ άρχισε να διαμαρτύρεται ενώ όταν ο τελευταίος δεν σταμάτησε εκείνη ξεκίνησε να φωνάζει. Τα ουρλιαχτά της Ολλανδής άκουσε ο σύζυγος της που βρισκόταν εντός του καταστήματος και επενέβη καταδιώκοντας τον Βούλγαρο και ξυλοκοπώντας τον.

Στον 47χρονο μασέρ ασκήθηκε δίωξη για βιασμό με την Εισαγγελία να του δίνει περιθώριο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη για να απολογηθεί. Σημειώνεται δε πως ο φερόμενος ως δράστης απαρνήθηκε τις κατηγορίες και παράλληλα προέβη σε μήνυση κατά του συζύγου της παθούσης, για ξυλοδαρμό.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News