Απολογείται την Τρίτη ο Βρετανός που κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του στα Μάλια

Κρήτη
Απολογείται την Τρίτη ο Βρετανός που κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 70χρονος ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αρνείται τα όσα του αποδίδονται

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου, ο 70χρονος Βρετανός ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την ίδια του την κόρη, πριν από λίγα 24ωρα, στα Μάλια.   

Η πρωτοφανής υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Κρήτης, ενώ ο 70χρονος ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αρνείται τα όσα του αποδίδονται. 

Πριν από μερικά 24ωρα, η 34χρονη Βρετανίδα μετέβη σε κακή κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι θυμάται μόνο ότι ο άνδρας που τη βίασε, φορούσε άσπρα ρούχα.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., στελέχη της οποίας συνέλαβαν λίγο αργότερα τον πατέρα της 34χρονης

Ο 70χρονος αρνείται την αποτρόπαια κατηγορία που του αποδίδεται και φέρεται να ισχυρίζεται ότι επ' ουδενί δεν θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, και η 34χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι αποκλείεται το άτομο που τη βίασε, να ήταν ο ίδιος της ο πατέρας

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, από υλικό που έχουν ήδη συλλέξει οι Αρχές από κάμερες ασφαλείας του τελευταίου χρονικά μπαρ όπου φέρονται να διασκέδαζαν πατέρας και κόρη, φαίνεται ο 70χρονος, ο οποίος φορούσε άσπρα ρούχα, να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της κόρης του, η οποία φαίνεται να αντιδρά ενοχλημένη. 

Επίσης, από το εν λόγω υλικό γίνεται αντιληπτό ότι τόσο η καταγγέλλουσα, όσο και ο πατέρας της φέρονται να είναι εμφανώς μεθυσμένοι

Ο 70χρονος Βρετανός οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος. 

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί εντός της αυριανής ημέρας

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι κατά την πρώτη -μη επίσημη- ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 34χρονη, φέρεται όντως να φέρει σημάδια βιασμού. 

(φωτογραφία Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News