Κρήτη: Ασυνείδητοι τρακάρουν παρκαρισμένα οχήματα και γίνονται… καπνός (βίντεο)

Ηράκλειο
Κρήτη: Ασυνείδητοι τρακάρουν παρκαρισμένα οχήματα και γίνονται… καπνός (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Κρήτη, το οποίο αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό δείγμα ασυνειδησίας

Ασυνείδητοι τρακάρουν παρκαρισμένα οχήματα στους δρόμους της Κρήτης και γίνονται καπνός οδηγώντας σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες τους, που από τη μια στιγμή στην άλλη καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Πρόκειται για φαινόμενο, που διαχρονικά επαναλαμβάνεται ακόμη και από οδηγούς τα οχήματα των οποίων είναι ασφαλισμένα… Παρότι η διαδικασία που ακολουθείται για την κάλυψη των ζημιών είναι εξαιρετικά απλή, εκείνοι επιλέγουν να πατήσουν γκάζι και να εξαφανιστούν αφήνοντας σύξυλους και χρεωμένους άλλους οδηγούς.

Θύμα ενός τέτοιου ασυνείδητου οδηγού έπεσε πρόσφατα και μια Ηρακλειώτισσα και μάλιστα στο κέντρο της πόλης όπου παρά τις εκκλήσεις των περαστικών, ενώ την ίδια ώρα ο οδηγός το έβαλε στα πόδια. 

Την ίδια ώρα για ξεκάθαρο παράδειγμα ασυνειδησίας αλλά και έλλειψης οδηγητικής παιδείας κάνουν λόγο και οι εκπαιδευτές οδήγησης, τονίζοντας πως θα πρέπει πάντα ο εκάστοτε οδηγός να αναλαμβάνει την ευθύνη για τη ζημιά που, προφανώς χωρίς να θέλει, προκάλεσε.   

Με τις καταγγελίες  για τέτοιου είδους περιστατικά να είναι συνεχείς, πολίτες κάνουν λόγο για μία πράξη ανθρωπιάς, επισημαίνοντας παράλληλα πως θα μπορούσε ο καθένας να βρεθεί στην ίδια θέση.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News