Μεσαρά: Φρικιαστικές μαρτυρίες από τον 14χρονο - Δυο ακόμη βιασμοί με «μεσολαβητή» τον 52χρονο

Κρήτη
Μεσαρά: Φρικιαστικές μαρτυρίες από τον 14χρονο - Δυο ακόμη βιασμοί με «μεσολαβητή» τον 52χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση - Ζητά την επιμέλεια των παιδιών ο πατέρας ο οποίος θέλει να διερευνηθεί ο βαθμός συμμετοχής της μάνας

Ακόμη πιο σοκαριστικές διαστάσεις φαίνεται ότι λαμβάνει η φρικιαστική υπόθεση με αρνητικό «πρωταγωνιστή» έναν 52χρονο άνδρα, ο οποίος προ ολίγων ημερών κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τους δύο γιους της συντρόφου του, σε χωριό της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο 14χρονος ανήλικος, ο οποίος φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης του 52χρονου, φέρεται να έχει ήδη καταθέσει ενώπιον των αρμόδιων Αρχών ότι, εκτός από τον «πατριό» του, είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν από άλλους δύο άνδρες.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας (πρώην πολιτικής αγωγής), ο οποίος εκπροσωπεί τον πατέρα των παιδιών, κ. Γιώργος Κοκοσάλης, «από την κατάθεση του νεαρού (σ.σ. εννοεί τον 14χρονο) προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος είχε συμμετάσχει και σε άλλες γενετήσιες πράξεις με τον ίδιο νεαρό, είχε προτρέψει και είχε μεσολαβήσει για γενετήσιες πράξεις με το συγκεκριμένο ανήλικο και με άλλα άτομα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος προφυλακισθείς έχει ομολογήσει ότι είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με τον 14χρονο μόνο μία φορά, χωρίς να υπάρξει βία ή καταναγκασμός.

«Δοχεία ηδονής»

Στο μεταξύ, ανοικτό φαίνεται ότι είναι το ενδεχόμενο ο 52χρονος κατηγορούμενος να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα αγόρια. Όπως δήλωσε ο κ. Κοκοσάλης, «δεν τελειώνει (σ.σ. η υπόθεση) μόνο σε αυτόν τον κατηγορούμενο. Βάσει τουλάχιστον αυτών που μελέτησα εγώ, να είστε σίγουροι ότι θα διερευνηθεί και η πιθανή γενετήσια εκμετάλλευση και άλλων παιδιών ή και του τρίτου παιδιού της οικογένειας. Αυτός ο άνθρωπος είχε μετατρέψει και τα δύο παιδιά της οικογένειας σε δοχεία ηδονής!».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ανήλικος φέρεται να προέβη πριν από λίγα 24ωρα σε συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση στις Αρχές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος φέρεται να υποστήριξε πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κι από άλλους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αμφότερες τις περιπτώσεις φέρεται να «μεσολάβησε» ο 52χρονος σύντροφος της μητέρας του. Ειδικότερα, ο ανήλικος φέρεται να κατέθεσε, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι ένας άνδρας, ο οποίος συνεργαζόταν επαγγελματικά με τον σύντροφο της μητέρας του, τον είχε κακοποιήσει, πίσω από μια εκκλησία, αφού πρώτα τον άρπαξε διά της βίας, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Εξάλλου, το αγόρι φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το εν λόγω άτομο έχει «πειράξει» στο παρελθόν κι ένα φίλο του, με την εν λόγω υπόθεση να έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο ανήλικος φέρεται να αναφέρθηκε και σε έναν ακόμη άνδρα, ο οποίος τον κακοποίησε σεξουαλικά πριν από περίπου δύο χρόνια. Ωστόσο, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται, σύμφωνα με τον 14χρονο, να διαμένει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Δεν άντεξε να δει το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι ο 14χρονος φέρεται να προέβη σε βιντεοσκόπηση της φρίκης που βίωσε από τον 52χρονο μετά από προτροπή του μεγαλύτερο αδερφού του. Ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ανέφερε χθες ότι ο ίδιος δεν άντεξε να δει το εν λόγω βιντεοληπτικό υλικό, ενώ «ζορίστηκε» ακόμη και να διαβάσει την επισκόπηση του αποσπάσματος που συντάχθηκε από τις Αρχές.

«Εγώ προσωπικά το βιντεοληπτικό υλικό δεν το είδα. Προς τιμήν του αστυνομικού που επιμελήθηκε της προανάκρισης κι έκανε μια επισκόπηση του ψηφιακού δίσκου και με διευκόλυνε πάρα πολύ. Ζορίστηκα να τη διαβάσω και τα dvd δεν τα πήρα. Δε θέλω να τα δω και νομίζω ότι είναι για πολύ σκληρούς αποδέκτες», ανέφερε με νόημα ο κ. Κοκοσάλης.

Εξάλλου, ο δικηγόρος του πατέρα των παιδιών δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ψυχολόγο, στην οποία οι φερόμενοι παθόντες μίλησαν για τα όσα φέρονται να βίωναν στα χέρια του 52χρονου άνδρα.

Ζητά την επιμέλεια των παιδιών ο πατέρας - Θέλει να διερευνηθεί ο βαθμός συμμετοχής της μάνας

Ας σημειωθεί ότι προχθές Πέμπτη, ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος έχει χωρίσει με τη μητέρα των γιων του εδώ και αρκετά χρόνια, δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο πατέρας ζητά πλέον την επιμέλεια των παιδιών του.

Ο πατέρας των παιδιών, που έχει πέσει από τα σύννεφα, βρίσκεται σύμφωνα με τον συνήγορό του σε «τραγική ψυχολογική κατάσταση». Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Κοκοσάλη, ο εντολέας του «επιθυμεί να διερευνηθεί ο ρόλος και ο βαθμός συμμετοχής της μητέρας σε όλο αυτό».

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News