Ηράκλειο

Μεσσαρά: Τον βιασμό του από άλλους δύο άνδρες κατήγγειλε ο 14χρονος (βίντεο)

Νέες πτυχές του δράματος φέρνει στο φως η εν εξελίξει έρευνα

Νέα φρικιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση που συντάραξε τη Μεσαρά και αφορά τον Σύριο που προφυλακίστηκε για την σεξουαλική κακοποίηση των δύο γιών της συντρόφου του.

Το 14χρονο αγόρι περιγράφει μια αρρωστημένη κατάσταση και το βιασμό του στο παρελθόν από δύο ακόμα άντρες , ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Κοκοσάλη διερευνάται πιθανή γενετήσια εκμετάλλευση και του τρίτου αδελφού της οικογένειας ή άλλων παιδιών, από τον 52χρονο αλλοδαπό. Η σοβαρότητα της κατάστασης οδήγησε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σύριου, ώστε να διερευνηθεί εάν βρίσκεται πίσω από άλλες υποθέσεις.

Η μάνα θα έπρεπε να αποτελεί καταφύγιο και να ανοίγει την αγκαλιά για να προστατεύσει τα τρία παιδιά. Ο πατέρας των  παιδιών, όμως μέσω του δικηγόρου του, ζητά να διερευνηθεί πόσα γνώριζε η γυναίκα για τον εφιάλτη που βίωναν τα παιδιά στα χέρια του συντρόφου της.

Ο Σύριος έχει ήδη προφυλακιστεί και με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί σύμφωνα με τους δικηγόρους , θα παραμείνει στην πραγματικότητα έως 8 χρόνια στη φυλακή… Κανείς δεν δέχτηκε να τον εκπροσωπήσει και έτσι αυτεπάγγελτα ορίστηκε δικηγόρος.

Το 14χρονο αγόρι μετά από προτροπή του αδερφού του, βιντεοσκόπησε τη φρίκη ως βίντεο ντοκουμέντο. Ακόμα και στο πλαίσιο της έρευνας λίγοι μπόρεσαν να αντέξουν να δουν το σκληρό  βιντεοληπτικό υλικό με τον Γιώργο Κοκοσάλη να κάνει λόγο για την πιο σκληρή δικογραφία που έχει διαβάσει.

Ταυτόχρονα ο δικηγόρος του πατέρα των δύο αγοριών που βίωσαν τις αποτρόπαιες πράξεις ευχαρίστησε την ψυχολόγο στην οποία εκμυστηρεύτηκαν την αλήθεια, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η υπόθεση να μπει τέλος τη δράση του  52χρονου δυνάστη.

(φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια