Ηράκλειο: Τροχαίο με εκτροπή μηχανής - Στο νοσοκομείο 25χρονη τουρίστρια

Κρήτη
Ηράκλειο: Τροχαίο με εκτροπή μηχανής - Στο νοσοκομείο 25χρονη τουρίστρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 25χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένη - Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες στο Ηράκλειο

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή μηχανής σημειώθηκε στην περιοχή του Μπιτζαριανού, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιούνιου. Πρόκειται για το τρίτο τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες, στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, η 25χρονη τουρίστρια κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 25χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένη.

Υπενθυμίζεται, ότι δύο ακόμη τροχαία σημειώθηκαν σε διάστημα λίγων ωρών στο Ηράκλειο. Το ένα περιστατικό καταγράφηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουνίου σε δρόμο στις Μοίρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μηχανή εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε πάνω σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Ο 40χρονος οδηγός αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες και έπειτα τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ.

Τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Σταλίδας, τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο 19χρονων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τους δυο νεαρούς στο νοσοκομείο.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News