Ηγουμενίδης: Η υπονόμευση συμφερόντων της κοινωνίας δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί

Κρήτη
Ηγουμενίδης: Η υπονόμευση συμφερόντων της κοινωνίας δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Κυβέρνηση όχι απλώς δεν ενδιαφέρεται για το πώς περνάει καθημερινά ο κόσμος, αλλά με την λογική του «θα δούμε» εξυπηρετεί στην πραγματικότητα τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών φίλων της» δήλωσε, μεταξύ άλλων ο βουλευτής

Με αφορμή τη σημερινή απάντηση στα ΜΜΕ του Υπουργού Ανάπτυξης για ενδεχόμενη εξέταση της μείωσης του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής και στο ψωμί, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης δήλωσε:

«Σε μια περίοδο που ο κόσμος δοκιμάζεται καθημερινά από την εκτόξευση τιμών στα βασικά είδη διατροφής και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθημερινά του έξοδα, ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εμφανίζεται να δηλώνει ότι η Κυβέρνηση ακόμη (!)  «εξετάζει» τη μείωση του ΦΠΑ στο ψωμί. Είναι ντροπή η Κυβέρνηση ακόμη να μην έχει προχωρήσει σε μείωση του ΦΠΑ στο ψωμί και να δηλώνει πως ακόμη το εξετάζει.

Η Κυβέρνηση έχει υπερβεί τα όρια με μια απροκάλυπτη αποστροφή ακόμη και για τις βασικές ανάγκες των πολιτών και της κοινωνίας. Η Κυβέρνηση όχι απλώς δεν ενδιαφέρεται για το πώς περνάει καθημερινά ο κόσμος, αλλά με την λογική του «θα δούμε» εξυπηρετεί στην πραγματικότητα τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών φίλων της. Η κατάσταση αυτή είναι σαφές πως δεν πάει άλλο. Η υπονόμευση των συμφερόντων της ίδιας της κοινωνίας δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News