Μαμουλάκης: Στην τελετή Απονομής των Βραβείων Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «Στέλιου Πηχωρίδη»

Κρήτη
Μαμουλάκης: Στην τελετή Απονομής των Βραβείων Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «Στέλιου Πηχωρίδη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, Γιώργο Κοντάκη

Στην τελετή απονομής των Βραβείων Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΗΧΩΡΙΔΗ», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 3/6 στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, Γιώργο Κοντάκη και σε δήλωσή του ανέφερε: «Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ένα Ίδρυμα που μας έχει κάνει κατ’ επανάληψη υπερήφανους με το διεθνές αποτύπωμα που δημιουργεί με τις δράσεις του, τίμησε εξαίρετα μέλη του με το Βραβείο «Στέλιου Πηχωρίδη». Ένα Βραβείο που αναδεικνύει την έμφαση που αποδίδει στην πανεπιστημιακή διδασκαλία, το οποίο θεσπίστηκε με απόφαση της Συγκλήτου το 1999 προς τιμήν του καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών Στέλιου Πηχωρίδη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους βραβευθέντες, όπως επίσης και σε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας για την λαμπρή πορεία που ακολουθείται.».

Τα Βραβεία απονεμήθηκαν, για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018 στον κ. Γεώργιο Παναγή, Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 από κοινού στους κ. Ευγένιο Δαφνή, Ομότιμο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και κ. Νικόλαο Κυλάφη, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και για το ακαδημαϊκό έτος 2021 - 2022 στην κα Έλενα Αναγνωστοπούλου, Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News