Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε τουριστικές περιοχές - 25 συλλήψεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα σε τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου, χθες Τετάρτη 1 Ιουνίου - Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων 17 δενδρύλλια κάνναβης, μαχαίρια και ρόπαλο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, χθες Τετάρτη 1 Ιουνίου, στο  πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που έλαβε χώρα σε τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου, ελέγχθηκαν 253 άτομα και 252 οχήματα.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 25 συλλήψεις από τις οποίες:

  • 1 για μέθη
  • 10 για στέρηση αδείας οδήγησης
  • 1 για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων
  • 1 για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών
  • 2 για ηχομέτρηση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • 2 για παραεμπόριο
  • 8 για λοιπά αδικήματα

Επίσης βεβαιώθηκαν 76 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις 3 παραβάσεις του αντικαπνιστικού Νόμου.

Τέλος, κατασχέθηκαν 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ενός μέτρου τα οποία ήταν εμφυτευμένα σε 9 γλάστρες, 2 μαχαίρια και 1 ρόπαλο.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, της Ομάδας Πεζών Περιπολιών Ηρακλείου, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου, του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος  Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Η δράση αυτή είναι στοχευόμενη και αποσκοπεί τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστεί σε όλες τις περιοχές της Κρήτης.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια