Κρήτη: Σάλος από την καταγγελία τουρίστριας - Πώς έπεσε θύμα βιασμού από οδηγό ταξί (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Σάλος από την καταγγελία τουρίστριας - Πώς έπεσε θύμα βιασμού από οδηγό ταξί (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανίδα που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από ταξιτζή στην περιοχή των Μαλίων - Ο 28χρονος ταξιτζής που εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, λίγη ώρα μετά την καταγγελία, αρνείται τον βιασμό - Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, από τον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
  • Ακαριαία η αντίδραση της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία βρετανίδας για βιασμό
  • Ο νεαρός οδηγός αρνείται κάθε κατηγορία
  • Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, πήρε ο 28χρονος οδηγός ταξί
  • Σάλο προκαλεί η καταγγελία 43χρονης Βρετανίδας πως έπεσε θύμα βιασμού από ταξιτζή στην περιοχή των Μαλίων.

    Η Βρετανίδα που βρίσκεται για διακοπές στην περιοχή, μαζί με μία φίλη της, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε πως ο οδηγός ταξί την βίασε σε ερημική περιοχή, ενώ η ίδια εξ αιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ, ήταν αδύνατον να αντισταθεί.

    Στις 4:00 τα ξημερώματα και ενώ οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει αλκοόλ, μπήκαν στο ταξί και ζήτησαν να τις μεταφέρει στο ξενοδοχείο τους.

    Η 43χρονη δήλωσε στον 28χρονο ότι ξέχασε το κινητό της και του ζήτησε να επιστρέψουν στο μπαρ για να το πάρει. Τότε εκείνος την μετέφερε σε ερημική περιοχή, όπου σύμφωνα με την καταγγελία την εξανάγκασε να συνευρεθούν.

    Ο 28χρονος ταξιτζής που εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, λίγη ώρα μετά την καταγγελία, αρνείται τον βιασμό και ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκαν με την συναίνεσή της, σύμφωνα με τον συνήγορό του.

    Παρά τους ισχυρισμούς του σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, από τον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News