Ηράκλειο

Κόμβος Αλικαρνασσού: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων αύριο Πέμπτη, 2 Ιουνίου

Τα έργα θα υλοποιούνται κυρίως κατά τις βραδινές ώρες από τις 19.00 της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022 και έως τις 06.00 το πρωί της επόμενης ημέρας

Συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου οι εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού. Κατά την τρίτη ημέρα εκτέλεσης των εργασιών ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού, οι εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα - με διαφορετικό ωράριο εκτέλεσης - στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη (ύψος καταστήματος Μουστάκας), μήκους περίπου 300μ, θα διεξάγονται από τις 19.00 της Πέμπτης 02.06.2022 και έως τις 06.00 της Παρασκευής 03.06.2022.ως εξής:

  • Θα είναι κλειστή η Λεωφόρος Στ. Καζαντζίδη στο ρεύμα καθόδου (ανατολικό τμήμα) από το ύψος της διακλάδωσης με την οδό Μιλτιάδη Καράτζη (Μαυσώλου) έως το κατάστημα «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ».
  • Κλειστές θα είναι και οι οδοί Ορακίων και Νικολάου Πλαστήρα που καταλήγουν στο συγκεκριμένο τμήμα.
  • Όλες οι υπόλοιπες κινήσεις που εξυπηρετεί το τμήμα της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη που θα κλείσει, θα γίνονται από το αντίθετο ρεύμα (δυτικό), το οποίο με κατάλληλη σήμανση θα καταστεί διπλής κατεύθυνσης.

Η σημερινή (1/6) δεύτερη μέρα των εργασιών θα ολοκληρωθεί στις 19:00 και θα αρχίσουν και πάλι αύριο Πέμπτη αργά το απόγευμα. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

Υπενθυμίζεται ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΕΡΓΟ: Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα & θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ: Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες:

  1. Ηράκλειο – Μοίρες – Αγία Γαλήνη,
  2. Ηράκλειο – Γούβες – Χερσόνησος – Μάλια (Π.Ε.Ο),
  3. Χανιά – Ρέθυμνο (Π.Ε.Ο.)»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια