Ηράκλειο: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σήμερα Τετάρτη

Κρήτη
Ηράκλειο: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σήμερα Τετάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Τετάρτη, 1 Ιουνίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού

Συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου οι εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού.

Διαβάστε επίσης

Συριγωνάκης: Ζητάμε συγνώμη από τους οδηγούς - Επι ποδός 15 τροχονόμοι σε Ικάρου και Καρτερού για το κυκλοφοριακό

Κατά τη δεύτερη ημέρα εκτέλεσης των εργασιών ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού, από τις 08.30 το πρωί έως τις 18.00 απόγευμα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

«Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΕΡΓΟ: Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα & θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ:  Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο - Μοίρες - Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο - Γούβες - Χερσόνησος - Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά - Ρέθυμνο  (Π.Ε.Ο.)» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο  Αλικαρνασσού.

2η Μέρα

Τετάρτη 01.06.2022 από 08.30  πρωί έως 18.00 απόγευμα

Θα είναι κλειστή η οδός Μιλτιάδη Καράτζη (Μαυσώλου) στο σημείο όπου διασταυρώνεται με τη Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη και για τμήμα 50 μέτρων.

Ως εκ τούτου οι οδηγοί που θέλουν να κατευθυνθούν προς ΒΙΠΕΗ, ερχόμενοι από Ηράκλειο και Λιμάνι, θα εξυπηρετούνται από τη Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη και μέσω του κόμβου Καλλιθέας.

Αντίστοιχα όσοι θέλουν να κατευθυνθούν από ΒΙΠΕΗ προς Ηράκλειο και Λιμάνι θα το κάνουν μέσω του κόμβου Καλλιθέας και της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

Εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στον Καρτερό

Παράλληλα από το Τμήμα Οδοποιίας του Δήμου Ηρακλείου γίνεται γνωστό ότι από την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, ξεκινούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου στον Καρτερό  από τη συμβολή της με την οδό Σεκέρη και σε μήκος 2 χιλιομέτρων προς το φαράγγι του Καρτερού.

Η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών θα διαρκέσει περίπου δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται την σήμανση που θα καθορίζει την πορεία των οχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News