Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφοριακό χάος στον κόμβο Αλικαρνασσού - Ουρές χιλιομέτρων και εξαντλητική αναμονή (εικόνες)

Απίστευτο κυκλοφοριακό χάος επί του ΒΟΑΚ - Δοκιμάζεται η υπομονή των οδηγών

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των εργασιών που εκτελούνται σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου, στη λεωφόρο Καζαντζίδη.

Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού στο ύψος το καταστήματος «Μουστάκας», μήκους περίπου 300 μέτρων. Για τον λόγο αυτό, η λεωφόρος Στ. Καζαντζίδη θα είναι κλειστή στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος της διακλάδωσης με την οδό Μαυσώλου έως το κατάστημα «Μουστάκας», από τις 08:00 το πρωί έως τις 08:00 το βράδυ.

Οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα πέντε χιλιόμετρα δημιουργώντας έτσι κυκλοφοριακό χάος στο ΒΟΑΚ, στην έξοδο προς το αεροδρόμιο και στη ΒΙΠΕ.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Υλοποίηση βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα και θέσεις μειωμένης ασφάλειας στην ΠΕΟ», υποέργο: «Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις ΜΟΑ (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο- Μοίρες- Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο- Γούβες- Χερσόνησος- Μάλια (ΠΕΟ), 3) Χανιά-Ρέθυμνο (ΠΕΟ)».

Αλλαγή σε δρομολόγιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, εξαιτίας των εργασιών επί της λεωφόρου Καζαντζίδη τροποποιείται η διαδρομή του δρομολογίου «ΒΙΠΕΗ-Καλλιθέα». Συγκεκριμένα, για την περίοδο που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος το δρομολόγιο διαμορφώνετε ως εξής: Από Γιόφυρο έως και Καλλιθέα θα ακολουθεί την πορεία του ως είχε, κατά την επιστροφή εξερχόμενο από την Καλλιθέα θα ακολουθεί την εξής διαδρομή: οδός Μιλτιάδη Καράτζη, δεξιά από την οδό Β, αριστερά επί της οδού Ρ, και θα διέρχεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου (Αστυνομικό Μέγαρο), την Παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου και τη λεωφόρο Ικάρου.

Ουρές που δοκιμάζουν τα νεύρα των οδηγών έχουν σχηματιστεί και έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Ατελείωτες ουρές έχουν δημιουργηθεί ακόμη και στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς το κυκλοφοριακό χάος έχει φτάσει έως την λεωφόρο Ικάρου και το αεροδρόμιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια