ΕΛΜΕΠΑ: Αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών για το Μάιο 2022

Κρήτη
ΕΛΜΕΠΑ: Αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών για το Μάιο 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και το Τμήμα Γεωπονίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου ΕΛΜΕΠΑ, συνεχίζει στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Ιδρύματος, το πρόγραμμα ομιλιών για το μήνα Μάιο 2022

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών και το Τμήμα Γεωπονίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου ΕΛΜΕΠΑ, συνεχίζει στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Ιδρύματος, το πρόγραμμα ομιλιών για το μήνα Μάιο 2022.

Στόχος της Δράσης είναι να διαχύσει τις νέες τάσεις, τις μεθοδολογίες και τα ερευνητικά ευρήματα προς την εκπαιδευτική κοινότητα, τους δημόσιους φορείς και το ευρύτερο κοινό, αναφορικά με τους παρακάτω τομείς:

Γεωπονία,  Αγρο-διατροφικός Τομέας, Κλιματική Αλλαγή και Προστασία του Περιβάλλοντος, Βιοποικιλότητα, Ανακύκλωση και Κυκλική Οικονομία.

Σήμερα Παρασκευή 27 Μαϊού, στο αμφιθέατρο «ΑΓΡΟ- Νίκος Μαλαθράκης», πραγματοποιήθηκε ομιλία, στην αγγλική γλώσσα, του Assoc Prof. Kris Vissenberg, Head, Department of Biology, Univ of Antwerp, Belgium, με θέμα:

Plant biotechnology for root hair research and opportunities for practical internships at the Univ of Antwerp, Belgium.”

Προσεχώς, την ερχόμενη Τρίτη 31 Μαΐου , στον ίδιο χώρο, 12μμ – 1μμ, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:

«Ο θεσμός των Γεωργικών Συμβουλών και ο ρόλος του Γεωπόνου στην εφαρμογή της ΝΕΑΣ Κοινή Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ)».

Οι ομιλήτες θα είναι ο Νικόλαος Μπουνάκης, MSc MBA, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος PROACTIVE AE., Ακαδημαϊκός Συνεργάτης Τμήματος Γεωπονίας, ΕΛΜΕΠΑ.

Όλα τα σεμινάρια είναι ανοικτά στην Επιστημονική Κοινότητα των Πανεπιστημιακών και Ερευνητικών φορέων του ΕΛΜΕΠΑ, στους φοιτητές και το Διδακτικό και Ερευνητικό Προσωπικό όλων των βαθμίδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News