Η περιπέτεια της πλαστικούρας και παρτυ ανακύκλωσης στο πάρκο Κνωσού

Κρήτη
Η περιπέτεια της πλαστικούρας και παρτυ ανακύκλωσης στο πάρκο Κνωσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνωσού σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, στις 5:30 το απόγευμα, στο πάρκο της Κνωσού δίπλα από τις αρχαιότητες, σε ένα μεγάλο πάρτυ ανακύκλωσης, αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που έρχεται

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνωσού σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο, 28 Μαΐου 2022, στις 5:30 το απόγευμα, στο πάρκο της Κνωσού δίπλα από τις αρχαιότητες, σε ένα μεγάλο πάρτυ ανακύκλωσης, αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που έρχεται!!! 

Θα παρουσιαστεί το βραβευμένο βιβλίο της Μαρίας Καριωτάκη «Η περιπέτεια της Πλαστικούρας» από την Ελληνοεκδοτική, με μια καταπληκτική "πασαρέλλα" κοστουμιών που έχουν φτιάξει παιδιά από ανακυκλωμένα υλικά! Αφήγηση, παιχνίδι και τραγούδι με τη συγγραφέα του βιβλίου Μαρία Καριωτάκη, την ηθοποιό Στέλλα Κορνίλη και παιδιά από σχολεία του Ηρακλείου!

Θα μάθουμε για τη μείωση των απορριμμάτων με δραστηριότητες από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κνωσού και από την Ομάδα Εθελοντών Παιδείας Δήμου Ηρακλείου:

- Οικολογικές κατασκευές επανάχρησης υλικών: θα ντύνουμε χαρτόκουτες με παλιά υφάσματα για να δημιουργούμε όμορφα διακοσμητικά κουτιά για το σπίτι μας! Όλα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν!

- Γνωριμία με φυτά του τόπου μας και ενημέρωση για τον τρόπο φροντίδας τους!

- Face painting από το καταπληκτικό ΙΕΚ ΑΚΜΗ για όλα τα παιδιά!

- Κυνήγι του Κρυμμένου Σκουπιδιού από τους συλλόγους γονέων του 28ου και 57ου Δ.Σ. Ηρακλείου!

- Οικολογικά δώρα σε όλους, μικρούς και μεγάλους: πολλές τσάντες πολλαπλών χρήσεων και κλήρωση οικολογικών χάρτινων κάδων ανακύκλωσης, δωράκια από τον ΕΣΔΑΚ!

Τιμή μας η στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

Σας περιμένουμε, το Σάββατο 28.05.2022, 5.30 -7.30, στο Πάρκο Κνωσού, κάτω από το μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ, δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο!

Είσοδος ελεύθερη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News