ΣΕΥΦΑΝΗ: Ημέρα καινοτομίας και εξοικονόμησης 2022

Κρήτη
ΣΕΥΦΑΝΗ: Ημέρα καινοτομίας και εξοικονόμησης 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 23 Μάϊου στις εγκαταστάσεις του ΣΕΥΦΑΝΗ στην Καλλιθέα (πάνω από τη ΒΙΠΕ Ηρακλείου) - Οι εκδηλώσεις αυτές, αποτελούν πλέον θεσμό για την Κρήτη μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ διοργάνωσε και φέτος εκδήλωση με θέμα: Ημέρα καινοτομίας και εξοικονόμησης. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 23 Μάϊου στις εγκαταστάσεις του ΣΕΥΦΑΝΗ στην Καλλιθέα (πάνω από τη ΒΙΠΕ Ηρακλείου).

Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν πλέον θεσμό για την Κρήτη μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης, όπου μηχανικοί, υδραυλικοί, τεχνικές εταιρίες, ξενοδοχεία και βιομηχανίες του τόπου συμμετέχουν με σκοπό αφενός να ενημερωθούν και αφετέρου έρθουν σε επαφή με άλλα εμπλεκόμενα μέρη και να συζητήσουν πιθανές συνεργασίες.

Φέτος, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν εντυπωσιακά. Περισσότεροι από 150 υδραυλικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί και στελέχη τεχνικών εταιριών με ενδιαφέρον παρακολούθησαν και τις τρεις εντυπωσιακές παρουσιάσεις που έγιναν από ισάριθμους συνεργάτες του ΣΕΥΦΑΝΗ. 

Το κοινό που παρευρέθηκε, καθηλωμένο παρακολούθησε την Polieco να αναπτύσσει τα προϊόντα της που καλύπτουν ανάγκες  Αποχέτευσης, Αποστράγγισης και Καλωδίωσης, παρέχοντας ασύγκριτα οφέλη εγκατάστασης, εξοικονόμησης χρόνου και κόστους. Επίσης παρουσίασε μοναδικές καινοτομίες, όπως τα συνθετικά καλύμματα φρεατίων KIO, το σύστημα αποστράγγισης RAUSIKKO και άλλα πολλά.

Ακολούθησε η Fernox που εδώ και δεκαετίες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας με 13 Ερευνητικά κέντρα, τα οποία στελεχώνουν 250 επιστήμονες και μηχανικοί σε όλο τον κόσμο. Τα εξειδικευμένα προϊόντα της Fernox αποτρέπουν την διάβρωση και τον σχηματισμό αλάτων, συμβάλουν στον καθαρισμό δικτύων κεντρικής θέρμανσης και ηλιακών, καθώς και στην στεγανοποίηση αντίστοιχων εγκαταστάσεων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την Giacomini που συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή εξαρτημάτων και συστημάτων διανομής θέρμανσης, ψύξης, ζεστού νερού χρήσης, για οικιακούς, βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης εκτός από τα ευρέως γνωστά προϊόντα της εταιρίας παρουσιάστηκαν και καινοτομίες, όπως οι βάνες Dado που αντικαθιστούν την σφαίρα με κύβο, εξελιγμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και πολλά ακόμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News