ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Δευτέρα 23 Μαΐου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Δευτέρα 23 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα, 23 Μαΐου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στον νομό Ηρακλείου

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ..: Στην Γόρτυνα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Βαγιωνιά του Δ. Φαιστού, στις περιοχές των αρδευτικών Νεονάκη, Μακριγιαννάκη, Φουντουλάκη, Παπαδάκη, Τσαγκαράκη, Αθουσάκη, Μαρκουτσάκη, Καλογεράκη, Μαρκογιαννάκη, Ρογδάκη, Καμπιτάκη, Μενεγάκη και Ρμουτσάκη.

Από 08:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.: Στην Γόρτυνα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Βαγιωνιά του Δ. Γόρτυνας, στην περιοχή του αρδευικού Νενονάκη Νικόλαου.    

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.: Στις Αρχάνες Αστερουσίων και πιο συγκεκριμένα στο Μεσοχωριό στις περιοχές των αδρευτικών Κοζυράκη, Καμαράτου, Μελεσανάκη, Ασκιρδαλάκη, Παπαδάκη, Κεφαλάκη, Βελεγράκη, Λεντιδάκη, Αδαμίδη και Φρυσούλη.

Στον νομό Χανίων

Από 7:15 π.μ. έως 8:00 π.μ.: Στην Ελευθερίου Βενιζέλου στις Μουρνιές (περιοχή γηπέδου – Μονή Αγίου Ελευθερίου - ΚΕΠ Μουρνιών), Βαντες, όλα τα Κεραμιά εκτός Μαλάξα και κεραίες Μαλάξα.             

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.: Στα Χανιά, στην περιοχή Κουμ Καπί (οδός Σπάρτης, Αγίας Λαύρας και παράπλευροι οδοί)                    

Από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.: Στα Χανιά (Ηγουμένου Γαβριήλ διασταύρωση με Κριτοβουλίδου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News