Ηράκλειο: «Άνοιξαν» το ίδιο σπίτι δυο φορές με διαφορά ημερών (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: «Άνοιξαν» το ίδιο σπίτι δυο φορές με διαφορά ημερών (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διπλή διάρρηξη με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ αποκαλύφτηκε όταν το ζευγάρι δεν αντιστάθηκε σε ένα χαρτονόμισμα μόλις 50 ευρώ

Δίδυμο στην παρανομία με απίστευτο θράσος, άνοιξε το ίδιο σπίτι με διαφορά μόλις 3 εβδομάδων και με συνολική λεία κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 15 χιλιάδες ευρώ.

Η δράση των δύο ανδρών και μιας γυναίκας με χρέη οδηγού αποκαλύφθηκε όταν οι δύο από αυτούς αφαίρεσαν μικροποσό από γραφείο του Ηρακλείου που άνοιξε το δρόμο για την σύλληψη τους.

H αρχαία ρήση για το δις εξαμαρτείν τους άφησε ασυγκίνητους και οι δύο άνδρες δεν δίστασαν να χτυπήσουν δύο φορές σπίτι σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ειδικότερα, η πρώτη διάρρηξη σημειώθηκε στις 17 Απριλίου και στις 9 του Μάη επέστρεψαν σαν κύριοι για να ολοκληρώσουν προφανώς το έργο τους αφαιρώντας συνολικά κοσμήματα αξίας 15 χιλιάδων ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο.

«Έχω ακούσει στο περίγυρο αρκετά περιστατικά, κυρίως σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας», τόνισε πολίτης.

Η διπλή διάρρηξη με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ αποκαλύφτηκε όταν το ζευγάρι δεν αντιστάθηκε σε ένα χαρτονόμισμα μόλις 50 ευρώ που αφαίρεσαν μέσα από γραφείο μεταβιβάσεων αυτοκινήτων στο Ηράκλειο.

Ο ένας εκ των δυο ανδρών και η γυναίκα απευθύνθηκαν στον ιδιοκτήτη για την μεταβίβαση ενός οχήματος. Με περίσσιο θράσος ξάφρισαν το χαρτονόμισμα αλλά επέστρεψαν, λίγες ώρες αργότερα, για τα απαραίτητα έγγραφα για να συλληφθούν από τους αστυνομικούς που είχαν ήδη ειδοποιηθεί και τελικώς να αποδειχθεί από την έρευνα και προανάκριση πως οι δύο τους και μαζί κι ένας ακόμη άνδρας κρύβονται πίσω από την διπλή διάρρηξη.

φωτογραφία INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News