Μοίρες: Νέο τροχαίο στο ύψος του Βενεράτου με δυο ελαφριά τραυματίες

Κρήτη
Μοίρες: Νέο τροχαίο στο ύψος του Βενεράτου με δυο ελαφριά τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αυτό ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα να ντελαπάρει

Τελειωμό δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται σήμερα Σάββατο 21 Μαϊού στην Κρήτη.

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στον επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος του Βενεράτου.

Σε αυτό ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα να ντελαπάρει.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν δυο επιβάτες. 

Στο σημείο έσπευσε έσπευσε τοπικού Κέντρου Υγείας Μοιρών, προκειμένου να παραλάβει τους τραυματίες ενω τα αίτια του τροχαίο ερευνώνται.

Ηράκλειο: Ήρθε να πουλήσει ΙΧ από την Αθήνα αλλά το «προσγείωσε» σε κρεαταγορά

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 21 Μαΐου, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι στην οδό Γερωνυμάκη στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εισήλθε μέσα σε μια κρεαταγορά, ενώ όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, κόλλησε το γκάζι με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να φρενάρει εγκαίρως.

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο νεαρός φέρεται να κατέβηκε στην Κρήτη από την Αθήνα, προκειμένου να πουλήσει το αυτοκίνητο, το οποίο εν τέλει «προσγείωσε» μέσα στην κρεαταγορά που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ευτυχώς στο σημείο του ατυχήματος δεν υπήρχε κάποιος περαστικός και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης – για καλή του τύχη- βρισκόταν στο ταμείο και όχι στην είσοδο του καταστήματος.

Ο νεαρός οδηγός δεν τραυματίστηκε και για το περιστατικό δεν χρειάστηκε να επέμβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ούτε η Πυροσβεστική για τον πιθανό απεγκλωβισμό του.

Τροχαίο με δικυκλιστή

Υπενθυμίζεται πως σε συναγερμό τέθηκε το ΕΚΑΒ το μεσημέρι του Σαββάτου, 21 Μαΐου, καθώς άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στους δρόμους της Κρήτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στην διασταύρωση του δρόμου από Σούδα και Ναύσταθμο Κρήτης προς τον Βόρειο Οδικό Άξονα, σε ένα σημείο το οποίο πραγματοποιούνται έργα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στο τροχαίο το οποίο έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενεπλάκησαν ένα όχημα και μία μηχανή και είχε ως συνέπεια τον σοβαρό, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου, ενός 35χρονου άνδρας.

Άμεσα μετά το τροχαίο έσπευσαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείων Χανίων, ενώ την ίδια ώρα οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο.

Φωτογραφία αρχείου απο: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News