Τα παιδιά ξέρουν καλύτερα...

Κρήτη
Τα παιδιά ξέρουν καλύτερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπάμε τα ζώα λένε οι μαθητές Ηρακλείου, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο τους σχολείου τους με τις ακαθαρσίες ζώων

Αγαπάμε τα ζώα αλλά σεβόμαστε και τους συμπολίτες μας λένε οι μαθητές του 31ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου που - εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο τους σχολείου τους με τις ακαθαρσίες που ιδιοκτήτες κατοικίδιων αφήνουν - ανέλαβαν δράση!

Συγκεκριμένα τα παιδιά, προσερχόμενα και αποχωρώντας από το σχολείο τους, βρίσκονται αντιμέτωπα με τα περιττώματα των εκάστοτε ζώων, αναγκαζόμενα για να διασχίσουν τα πεζοδρόμια, να κάνουν υπερπροσπάθεια σε καθημερινή βάση για να τα αποφύγουν. 

Τα παιδιά - ευαισθητοποιημένα πάντα- δείχνουν λοιπόν τον δρόμο ξανά: έξω από το Γερωνυμάκειο δημοτικό σχολείο, οι μαθητές του Δ2 τμήματος, τοποθέτησαν πινακίδες που φιλοτέχνησαν τα ίδια, με τις οποίες «παρακαλούν» τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να μην ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους.

 Το μυστικό, λοιπόν,  κρύβεται στο «σεβόμαστε». Ύψιστη αρετή ο σεβασμός του «διπλανού», που αν την υιοθετούσαμε θα γλίτωνε η ανθρωπότητα από πολλά δεινά…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News