Ηράκλειο: Διασωληνωμένο και σε σταθερή κατάσταση το κοριτσάκι που κατάπιε καθαριστικό σπρέι

Κρήτη
Ηράκλειο: Διασωληνωμένο και σε σταθερή κατάσταση το κοριτσάκι που κατάπιε καθαριστικό σπρέι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό στενή παρακολούθηση και διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται το κοριτσάκι 2,5 ετών το οποίο φέρεται να κατάπιε περιεχόμενο από καθαριστικό σπρέι

 Διασωληνωμένο στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και υπό στενή παρακολούθηση παραμένει το κοριτσάκι 2,5 ετών το οποίο κατάπιε το περιεχόμενο φιαλιδίου σε μορφή σπρέι.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης σε νέα επικοινωνία μας, το κοριτσάκι παραμένει διασωληνωμένο και σε σταθερή κατάσταση και είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι το 2,5 ετών κοριτσάκι από το Ηράκλειο κατάπιε το περιεχόμενο φιαλιδίου σε μορφή σπρέι, το οποίο βρέθηκε στον κήπο του σπιτιού και χρησιμοποιείται για καθαρισμό φούρνων.

Υπενθυμίζεται πως η μικρή μεταφέρθηκε διασωληνωμένη την Κυριακή 15 Μαΐου, από το Βενιζέλειο στο ΠΑΓΝΗ με δύσπνοια και οίδημα στο λάρυγγα, το οποίο προκλήθηκε από την κατάποση του υγρού. Η μεταφορά της κρίθηκε αναγκαία καθώς στο ΠΑΓΝΗ λειτουργεί ΜΕΘ Παίδων.

Ο κ. Χαλκιαδάκης σημείωσε ότι το κοριτσάκι είχε νοσήσει από κορωνοϊό πριν δυο μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News