Ηράκλειο

Κρήτη: Τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα την επιστροφή ρεύματος - 3.000 ευρώ έκαναν «φτερά»

Λίγο μετά την λήξη του τηλεφωνήματος απεδείχθη πως στον λογαριασμό της, όχι δεν προστέθηκε το extra ποσό για την επιδότηση ενέργειας, αλλά είχε αφαιρεθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό που ξεπερνά τις 3 χιλιάδες ευρώ

Στο γνωστό κόλπο του υποδυόμενου λογιστή επιστρατεύεται πλέον το μαρτύριο της ακρίβειας με τους απατεώνες να ποντάρουν στους παραφουσκωμένους λογαριασμούς  ενέργειας, ρίχνοντας τα δίχτυα τους με το πρόσχημα της επιστροφής χρημάτων και της δήθεν συμπληρωματικής κρατικής επιδότησης.

Ήδη αρκετά είναι τα περιστατικά εξαπάτησης σε ολόκληρη την Κρήτη με το τελευταίο να σημειώνεται, λίγα 24ωρα πριν στο Ηράκλειο με θύμα μία Ηρακλείωτισσα.

Ο επίμονος και βιαστικός κύριος στην άλλη άκρη του τηλεφώνου εμφανίστηκε ως ο λογιστής της και με οσκαρική… φλυαρία, ως είθισται άλλωστε , την έκανε να πιστέψει, χωρίς καν να προλάβει να κάνει δεύτερες σκέψεις πως ο χρόνος πιέζει και πως η διαδικασία που ο ίδιος είχε δήθεν ήδη ξεκινήσει διαδικτυακά δεν σήκωνε καμία καθυστέρηση.

Με δέλεαρ την επιστροφή κάποιων εκατοντάδων ευρώ για τον λογαριασμό ρεύματος της νεαρής και φυσικά με την περιβόητη ρήτρα αναπροσαρμογής να μονοπωλεί την σύντομη και βιαστική συζήτηση, το κακό δεν άργησε να γίνει.

Λίγο μετά την λήξη του τηλεφωνήματος απεδείχθη πως στον λογαριασμό της, όχι δεν προστέθηκε το extra ποσό για την επιδότηση ενέργειας, αλλά είχε αφαιρεθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό που ξεπερνά τις 3 χιλιάδες ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια