Ηράκλειο: Κατέληξε ο 53χρονος που έπεσε από την ταράτσα (βίντεο)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Κατέληξε ο 53χρονος που έπεσε από την ταράτσα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O άντρας που βρέθηκε στην ταράτσα διπλανού κτιρίου από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, περίπου στις 5 το απόγευμα, είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο - Κατέληξε το απόγευμα της ίδιας ημέρας

Κατέληξε ο 53χρονος που έπεσε από από μεγάλο ύψος στην Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο άντρας που βρέθηκε στην ταράτσα διπλανού κτιρίου από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, περίπου στις 5 το απόγευμα, είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του εκτιμήθηκε ως εξαιρετικά κρίσιμη καθώς έφερε, μεταξύ άλλων, σοβαρά κατάγματα στο κρανίο, στην λεκάνη, στους μηριαίους και στον πνευμονοθώρακα.

Πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, το απόγευμα της ίδιας ημέρας κατέληξε.

Όπως ανέφερε νωρίτερα στο neakriti.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, «ο άνδρας φέρει κατάγματα στο κρανίο, στην λεκάνη, στους μηριαίους και στον πνευμονοθώρακα. Παράλληλα, μια αρτηρία αιμορραγεί, η οποία δεν προσεγγίζεται». Ο Διοικητής του Βενιζελείου είχε χαρακτηρίσει «πολύ κρίσιμη» την κατάσταση του 53χρονου άνδρα, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή.

Το χρονικό

Το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου, ο 53χρονος εκτελούσε εργασίες στην ταράτσα 4οροφης πολυκατοικίας και έπεσε σε ταράτσα διπλανού κτηρίου, με διαφορά δύο ορόφων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 53χρονο και τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία επιχείρησε με τέσσερα οχήματα και δέκα υπαλλήλους.

Ο άνδρας φέρεται να προσπαθούσε να βάλει νερό στο ντεπόζιτο του σπιτιού του και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News