Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 53χρονος που έπεσε από την ταράτσα

Κρήτη
Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 53χρονος που έπεσε από την ταράτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανέφερε στο neakriti.gr ο Διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, για την κατάσταση της υγείας του 53χρονου που έπεσε από μεγάλο ύψος το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου - Ο άνδρας φέρει σοβαρά κατάγματα στο κρανίο, στην λεκάνη, στους μηριαίους και στον πνευμονοθώρακα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, ο 53χρονος άνδρας που έπεσε από ύψος το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου, στην Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο Διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, «ο άνδρας φέρει κατάγματα στο κρανίο, στην λεκάνη, στους μηριαίους και στον πνευμονοθώρακα. Παράλληλα, μια αρτηρία αιμορραγεί, η οποία δεν προσεγγίζεται». Ο Διοικητής του Βενιζελείου χαρακτήρισε «πολύ κρίσιμη» την κατάσταση του 53χρονου άνδρα, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή.

Υπενθυμίζεται, ότι το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου, ο 53χρονος εκτελούσε εργασίες στην ταράτσα 4οροφης πολυκατοικίας και έπεσε σε ταράτσα διπλανού κτηρίου, με διαφορά δύο ορόφων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 53χρονο και τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία επιχείρησε με τέσσερα οχήματα και δέκα υπαλλήλους.

Ο άνδρας φέρεται να προσπαθούσε να βάλει νερό στο ντεπόζιτο του σπιτιού του και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News