Ηράκλειο

ΠΕΔΙ Κρήτης: Στη Βουλή η επιστολή των υπαλλήλων - «Όχι στην ιδιωτικοποίηση του ΕΟΠΥΥ»

Ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε την επιστολή υπαλλήλων των ΠΕΔΙ Κρήτης, Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου του ΕΟΠΠΥ και την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ

Με την μορφή Κοινοβουλευτικής Αναφοράς προς τον Υπουργό Υγείας, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των Βουλευτών Κρήτης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκου Ηγουμενίδη, Μανώλη Θραψανιώτη, Ανδρέα Ξανθού και Πάυλου Πολάκη, κατέθεσε την επιστολή υπαλλήλων των ΠΕΔΙ Κρήτης, Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου του ΕΟΠΠΥ και την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ (ΠΑΝ.ΣΥ.ΕΡ.).

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αντίθεσή τους σε όσα υπονομεύουν τη δημόσια, ποιοτική και δωρεάν πρόσβαση των πολιτών στις αναγκαίες για κάθε περίπτωση υπηρεσίες περίθαλψης, μεταξύ των οποίων και την συρρίκνωση των περιφερειακών υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ (καταργήσεις ΠΕΔΙ και τμημάτων) η οποία προβλέπεται στο νομοσχέδιο Υγείας «Γιατρός για όλους» και δηλώνουν τη σύμφωνη στάση τους με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ (ΠΑΝΣΥΕΡ).

Ακολουθεί η επιστολή υπαλλήλων των ΠΕΔΙ Κρήτης, Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου του ΕΟΠΠΥ

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΟΠΥΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια