Ηράκλειο

Κρήτη: Στο σκαμνί γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού

Εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης

Σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου, αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης για την υπόθεση του γιατρού ο οποίος κατηγορείται ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε ασελγήσει σε βάρος τού - τότε - ανήλικου γιου της πρώην συζύγου του.

Πριν από περίπου ένα μήνα, στην προηγούμενη συνεδρίαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για την υπόθεση, έλαβαν χώρα η απολογία του κατηγορούμενου, αλλά και η αγόρευση του εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης, ο οποίος πρότεινε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος.

Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο γιατρός αρνήθηκε πεισματικά, κατά την απολογία του, τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι αγαπούσε τον φερόμενο παθόντα, ότι δεν τον ξεχώριζε από τα παιδιά του, καθώς κι ότι δε θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να του έχει κάνει κακό. «Έχω καταστραφεί... Έχει καταστραφεί η ζωή μου...» είπε, ακόμη, στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν μπορεί να βλέπει τα παιδιά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 16 ετών. Ωστόσο, δεν είχε οδηγηθεί τότε στη φυλακή, καθώς η Έδρα είχε χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του υπό όρους. Πάντως, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, ο κατηγορούμενος αρνείται τα όσα του αποδίδονται και διακηρύσσει ότι είναι αθώος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια