Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μεγάλος όγκος νερού χάνεται από εκτεταμένες διαρροές - Αδιαφορία «χρεώνουν» στη ΔΕΥΑΗ οι πολίτες

Οι εκτεταμένες διαρροές αφορούν την οδό Παρασκευοπούλου στο Ηράκλειο - Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, κ. Γιώργος Βουρεξάκης, αποδίδει τα αργά αντανακλαστικά στο πρόβλημα της υποστελέχωσης

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα των δημοτών με τη ΔΕΥΑΗ, μετά τα λύματα στον Γιόφυρο και τα υπόγεια νερά που πνίγουν τις γειτονιές στη Φοινικιά. Με άλλο ένα πρόβλημα έρχονται αντιμέτωποι οι κάτοικοι σε γειτονιά του Ηρακλείου, εξαιτίας διαρροής νερού. 

Με το πολύτιμο αγαθό να χάνεται, από την περασμένη Κυριακή, οι δημότες εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της οδού Παρασκευοπούλου, διαμαρτύρονται για τις μεγάλες ποσότητες νερού που χάνονται στο οδόστρωμα, εδώ και πέντε ημέρες, με το νερό να συνεχίζει να αναβλύζει από τρία σημεία.

Πριν από λίγες ημέρες, συνεργείο μετέβη στο σημείο, για να επιλύσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα, με το νερό να συνεχίσει να χάνεται στους δρόμους, με τους πολίτες να κάνουν λόγο για αδιαφορία από τη ΔΕΥΑΗ.  

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ, κ. Γιώργο Βουρεξάκη, αναφέρθηκε στην υποστελέχωση της υπηρεσίας, σημειώνοντας ότι τα συνεργεία δεν προλαβαίνουν από τις πολλές…διαρροές, οι οποίες αγγίζουν τις 15 σε ημερήσια βάση. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, κ. Γιώργος Βουρεξάκης κατανοεί το πρόβλημα, υποστηρίζοντας, ότι εξαιτίας της υποστελέχωσης της υπηρεσίας, τα συνεργεία δεν προλαβαίνουν να ανταπεξέλθουν στα ημερήσια περιστατικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι διαρροές νερού, αγγίζουν τις 15 σε καθημερινή βάση.

‘Όπως ανέφερε, στο neakriti.gr, o κ.Βουρεξάκης, αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου, θα μεταβεί συνεργείο στη περιοχή για την αποκατάσταση του προβλήματος.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια