Άη Γιάννης Χωστός: Δίχως τέλος το μαρτύριο των οδηγών - Απομακρύνεται η μόνιμη λύση (εικόνες, βίντεο)

Ηράκλειο
Άη Γιάννης Χωστός: Δίχως τέλος το μαρτύριο των οδηγών - Απομακρύνεται η μόνιμη λύση (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαπιστώνοντας την απελπιστική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η Περιφέρεια Κρήτης αποφάσισε να προχωρήσει σε παρεμβάσεις το ερχόμενο Σάββατο

Για τρίτη συνεχή ημέρα μετά τη διαμόρφωση προσωρινού κόμβου στον Αη Γιάννη Χωστό, καταγράφηκε σήμερα κυκλοφοριακή συμφόρηση σε Φοινικιά και Μαλάδες με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη να παραδέχεται ότι ιδιαίτερα την πρώτη μέρα η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου και να σχεδιάζει αλλαγές.

Διαπιστώνοντας την απελπιστική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η Περιφέρεια Κρήτης αποφάσισε να προχωρήσει σε παρεμβάσεις το ερχόμενο Σάββατο καθώς θα αφαιρεθούν τα κολονάκια από το νέο κόμβο για να διευκολυνθεί η κίνηση των φορτηγών, ωστόσο οι οδηγοί κάνουν λόγο για διορθωτικές κινήσεις, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα του απροσπέλαστου κόμβου και πως η κατάσταση την πρώτη μέρα ήταν εκρηκτική.

Σε ό,τι αφορά στο νέο κόμβο στο ύψος της διασταύρωσης Φοινικιάς - Μαλάδων, η πρόταση που θα κατατεθεί εντός των επόμενων δέκα ημερών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, θα καταστήσει αυτή τη λύση στο πρόβλημα πιο χρονοβόρα στην ολοκλήρωσή της κι ενδεχομένως και πιο μακροπρόθεσμη.

Μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή στον επίμαχο κόμβο, οι οδηγοί οπλίζονται με Ιώβεια υπομονή ή αναζητούν παρακαμπτήριους δρόμους για να προσεγγίσουν τον προορισμό τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News