Ηράκλειο

Μαμουλάκης: Στην Βουλή η επιστολή της Ένωσης Πληροφορικών - Τι ζητούν

Με την συγκεκριμένη επιστολή, η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας προσυπογράφει αντίστοιχη επιστολή 304 καθηγητών πληροφορικής με την οποία καυτηριάζεται η απουσία διορισμού μονίμων καθηγητών πληροφορικής στα σχολεία και ζητείται η σύσταση των απαραίτητων οργανικών θέσεων

Την αναγκαιότητα μόνιμου διορισμού επαρκή αριθμού εκπαιδευτικών Πληροφορικής ΠΕ86 στα σχολεία, αναδεικνύει ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με την κατάθεση, ως Αναφοράς προς την Υπουργό Παιδείας, σχετικής επιστολής της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας.

Με την συγκεκριμένη επιστολή, η Ένωση προσυπογράφει αντίστοιχη επιστολή 304 καθηγητών πληροφορικής με την οποία καυτηριάζεται η απουσία διορισμού μονίμων καθηγητών πληροφορικής στα σχολεία και ζητείται η σύσταση των απαραίτητων οργανικών θέσεων. Τονίζει παράλληλα το γεγονός ότι εδώ και έναν χρόνο έχει επισημάνει τις ελλείψεις και την ανάγκη διορισμού μόνιμων καθηγητών πληροφορικής, αντί αναπληρωτών.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ζητάει ενημέρωση από την Υπουργό, σχετικά με το εάν θα ικανοποιήσει το αίτημα της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια